Tjänster

Osteopatisk Kraniosakral

Osteopatisk Kraniosakral är en manuell behandlingsmetod som ursprugligen kommer från osteopatisk medicin. Det är en universitetsutbildning som funnits sedan 1892 och är forskningsbaserad. Används på sjukhus fram för allt i USA och England.

 

Jag använder mig av att behandla enbart med manuella tekniker, vilket innebär att ej forcera kroppens vävnader. Detta koncept kallas low velocity tekniker, bäst beskrivet som låghastighets ”manipulation”, och består av KranioSakral, Visceral och olika Funktionella Behandlingar inom osteopatin. 

 

Vi börjar med samtal kring din hälsohistoria och problematik. Du får ligga påklädd på rygg, på en massagebänk. Vid Kraniosakral behandling arbetar terapeuten med sina händer och med mycket lätt och mjukt tryck på kroppen, vilket stödjer klientens system till självkorrigering och hälsa. Människan har förmågan till konstant självläkning. Vår livskraft och ursprungliga hälsa finns alltid tillgänglig. Hela livet igenom!

 

 

Tid:

60 min


Kostnad:

750 kr

 


Regressionsterapi

 

En session brukar gå till så, att du kommer till mig och vi samtalar först en stund om varför du kommit. Om eventuella problem, bekymmer eller mönster du skulle vilja få klarhet i.

 

Därefter leder jag ner dig i ett djupt avslappnat tillstånd. Som följs av en kort meditation för att nå ännu djupare in i ditt inre. Du är hela tiden medveten om vad som händer, är aldrig ”borta” på något sätt. Utan befinner dig i ett mycket skönt tillstånd av total avslappning och vila. När du är i detta tillstånd har du tillgång till alla dina minnen ( cellminnen ), från tidig barndom, livmodern innan födsel, andra sidan eller tidigare liv. Där du hamnar i regressionen beror på var i tiden den blockering du söker efter kommer ifrån.


Det är därför viktigt att terapeuten är  utbildad i både regressionsterapi och TLT  (Tidigare Liv Terapi ), och inte bara i TLT eller  reinkarnationsterapi, då blockeringen kanske härör från ex. tidig barndom.Tid:

2 tim 30 min

Kostnad:

1500 kr

OBS! Du kan avboka eller omboka senast dagen före din bokade tid, en hel arbetsdag  (24timmar) före din bokade tid. Vid avbokning senare än 24 timmar debiteras fullt pris.